uw feestpartner uit de regio

Nieuwigheden op de website !!!   Ontdek ze snel !!

De feestdagen zijn voorbij en we beginnen de lente- en communiefeesten te plannen. Dus aarzel niet om tijdig uw keuze te maken van de springkastelen.  Ook zijn er vanaf nu behendigheidsspellen te huur. oa een stokkenvangspel, de wiebelbak, reuze vier-op-een-rij, sjoelbak, Hoover-boards,...  Voor bijna geen geld  !!

Deze spellen zijn ook voor volwassenen !! Interactief zijn met de kinderen geeft zoveel meer plezier op de feestjes.

Suikerspinmakers zijn eveneens verkrijgbaar !!

Al bezig met de organisatie van het buurtfeest? Denk hierbij ook aan de behendigheidsspellen en de actie " een klein springkasteel voor 25 euro " geldt nog altijd. Dus bij de huur van een groot krijg je bijna eentje gratis erbij.

Op deze site kan u bijna alle info terugvinden die u nodig heeft maar aarzel niet om ons te contacteren indien u nog extra info wil. Via mail kan dit natuurlijk altijd maar ook telefonisch zijn we bereikbaar. Voor reservaties vult u best het contactformulier in zodat ik u kan contacteren om verdere regelingen te treffen. 

Alvast bedankt en tot gauw !!

Over ons


Zaakvoerder kampshaantje Danny SwijnsSinds ik in 1991 ben begonnen met de zaak heb ik veel ervaring kunnen opdoen en deze kan ik nu goed gebruiken om uw feestjes te laten slagen.

U kan met een gerust hart met ons in zee gaan en wij zorgen dat alles op wieltjes loopt. 

Nieuw

Wiebelbak 1 WebsiteStokkenvang Website

 

Behendigheidsspellen : Voor kinderen en volwassenen